Jump to content
MitoTakatori

Request for Assassin's Creed Rebellion

Recommended Posts


Well, I tested the script on the newest version of the game, I only used the part to change character levels. It seems to work fine, however characters assigned to tasks in HQ don't get leveled up, but that's not much of a problem.

HOWEVER, I did encounter a somewhat weird bug. After I changed the levels of my characters (set them to 23, which is my current brotherhood level), the Ranking in current Rift Event stopped working, suddenly I'm the only one in my level bracket and I'm shown as 1st. Not sure what happened there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, marsrp1 said:

Well, I tested the script on the newest version of the game, I only used the part to change character levels. It seems to work fine, however characters assigned to tasks in HQ don't get leveled up, but that's not much of a problem.

HOWEVER, I did encounter a somewhat weird bug. After I changed the levels of my characters (set them to 23, which is my current brotherhood level), the Ranking in current Rift Event stopped working, suddenly I'm the only one in my level bracket and I'm shown as 1st. Not sure what happened there.

i noticed this as well..

 

also look at this

Screenshot_2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well funnily enough, the event has ended and... I got the 1st place reward. It didn't end up as nothing or a reward for whatever place, but actual 1st place reward. Which is weird considering this aspect is completely server side...

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, marsrp1 said:

Well funnily enough, the event has ended and... I got the 1st place reward. It didn't end up as nothing or a reward for whatever place, but actual 1st place reward. Which is weird considering this aspect is completely server side...

yes same thing happened with me

Share this post


Link to post
Share on other sites

As of today the script appears to not work. Upon connecting it throws an exception during decrypting. Attached screenshots.

Screenshot_20190314-114730.png

Screenshot_20190314-114737.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/11/2019 at 1:58 PM, ForsakenTwilight said:

i noticed this as well..

 

also look at this

Screenshot_2.png

How did you got that figure "143620"? Is this stable?

Please tell me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...