Jump to content
Sign in to follow this  
Jenneh

Jenneh Motion 2.0 VIP

Recommended Posts


Hey, thanks so much for sharing this! My only concern is people may get access to the hack from finding it on youtube (which is public). Can you make the video private somehow?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome! I'm downloading it now. It keeps erroring out, but hopefully I'll be able to post back about if it works soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lemme know if it has too many problems, i uploaded to mega by request maybe able to put it somewhere el;se if needed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will do. It seems to be working much better in chrome. Overall, I like mega, it has fast download speeds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CC still doesn't load for me like it did when I manually installed genymotion. It rotates the screen sideways, but it never loads. I'm wondering if it's a hardware issue. Would the video card I'm using make a difference? Also I'm in Windows 7 x64.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think it is your video card or maybe the drivers bc this version works even on apple computers what kind of card are you running? after work tonight if you are still having problems you can add me on skype jenneh3739 and i will work with you one on one if you like

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was looking for lag solutions! And I finally found one! Yours!! Thank you Jenneh :D!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert, any chance you can send out your computer specs? I'm trying to find the problem with mine. I'm guessing it could also be the AMD processor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert, any chance you can send out your computer specs? I'm trying to find the problem with mine. I'm guessing it could also be the AMD processor.

Did you go to the nvidia site and check to see if you have the latest drivers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert, any chance you can send out your computer specs? I'm trying to find the problem with mine. I'm guessing it could also be the AMD processor.

Actually my computer sucks, so It might be an outdated driver like Jenneh said.. Try using DRP (DriverPack Solution). It works like a charm for me..

Here:

Windows 7 Ultimate

10440tx.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

My guess is it's the AMD processor even though it has AMD-V

 

Yes, I tried updating the NVIDIA drivers. I also installed ubuntu, updated nvidia drivers, and it's still not working :(

Will try some more solutions tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...